submenu

nieuws

Wandel of fiets mee tijdens het Gordelfestival!

21/08/2018
Op zondag 2 september vindt de zesde editie van het Gordelfestival plaats in Gordeltrefpunt Huizingen en focusgemeente Tervuren. Ontdek wat er allemaal te beleven valt en schrijf je in voor de wandel- en fietstochten!

VZW 'DE RAND' ZOEKT EEN ZAKELIJK LEIDER

20/08/2018
Kijk jij uit naar een nieuwe job, waarin je jouw kennis van financieel management kan inzetten in een waardengedreven social profit organisatie, dan is deze functie iets voor jou.

Nederlands leren - informatie vragen en inschrijven

06/04/2018
Het Agentschap Integratie en Inburgering organiseert infodagen over de lessen Nederlands in onze regio.

Sportsnack zet kinderen aan het sporten

29/03/2018
Kinderen een uur extra laten bewegen, dat is het uitgangspunt van Sportsnack. Een initiatief dat leerkrachten van de kleuter- en lagere school van het Heilig Hartcollege hebben opgestart.

BOER! Een nieuwe cd voor kinderen die Nederlands leren

28/03/2018
BOER! is het nieuwe product van Lennaert Maes en Andries Boone. Het is hun tweede cd voor kinderen die Nederlands leren en dus de opvolger van de succesvolle cd de ReisRus.

Sportclub in de kijker: Fit en gezond dames

07/03/2018
Elke maandagavond komen de vrouwen van Fit en Gezond Dames samen om al turnend in beweging te blijven. ‘Door de goede sfeer staan sommige leden al meer dan dertig jaar iedere week paraat’, weten Annie Vanderperren en Anita Melis.

Sportweken - interview met Gwen Miserque van vzw Elan

07/03/2018
GC de Kam organiseert in de paasvakantie twee sportkampen, de tweede week (van 9 tot 13 april) in samenwerking met de Wezembeekse vzw Elan.

Vacature animator speelplein

08/02/2018
VERVOEG HET TEAM VAN SPEELPLEIN DE PAGADDER!

Sportstage Nederlands

06/02/2018
Succesvolle samenwerking Internationale Deutsche Schule Brüssel en GC de Kam

Sport Na School

24/01/2018
De Sport-Na-School-pas is op het lijf geschreven van sportieve en minder sportieve scholieren. Het geeft hen de kans om na schooltijd heel wat verschillende disciplines uit te proberen.

Sportclub in de kijker: Okra Sport

08/12/2017
Je ziet ze stappen op maandag, fietsen op dinsdag en petanque spelen op woensdag. De leden van Okra Sport zitten niet stil op hun oude dag. Ook secretaris en penningmeester Gabriël Staessens houdt van flink wat beweging.

Cuisine Mundial

22/11/2017
Wij delen graag de recepten van de 3de editie van Cuisine Mundial met jullie

Drums Alive laat rustoordbewoners bewegen

04/10/2017
De Sportregio Vlaams-Brabantse Ardennen organiseert in het Woonzorgcentrum (WZC) Onze-Lieve-Vrouw in Wezembeek-Oppem tien lessen van Drums Alive.

Op bezoek bij Zaalvoetbalclub Racing Utax Wezembeek-Oppem

01/04/2017
Met twee ploegen gaat het zaalvoetbalclub Racing Utax Wezembeek-Oppem voor de wind, al wordt het steeds moeilijker om jonge voetballers aan te trekken. ‘Met veldvoetbal valt er geld te verdienen. Wij mogen én willen dat niet’, zegt voorzitter Bruno Jacobs.