submenu

Sport Na School - 24/01/2018

Sport aan een spo(r)tprijs

De Sport-Na-School-pas is op het lijf geschreven van sportieve en minder sportieve scholieren. Het geeft hen de kans om na schooltijd heel wat verschillende disciplines uit te proberen.

Vanaf februari kunnen scholieren uit Wezembeek-Oppem, Overijse en Tervuren de pas aanvragen om naar hartenlust te sporten.

De SNS-pas is een sportpas voor leerlingen van het secundair onderwijs waarmee je gedurende een bepaalde periode na de schooluren kan deelnemen aan verschillende sportactiviteiten. Met een SNS-pas kan je sporten waar, wanneer, hoeveel en met wie je wil. Voor de regio Overijse-Tervuren- Wezembeek-Oppem staan onder andere sporten als fitness, kickboxing, zelfverdediging, zwemmen, hockey, rope skipping, capoeira en spinning op het programma.

Een SNS-pas kost 30 euro voor 1 periode (van 5 februari tot en met 18 mei 2018). Alle leerlingen uit het secundair onderwijs kunnen met een SNS-sportpas in de buurt terecht op heel wat sportieve activiteiten na schooltijd.

Meer info lees je op www.sportnaschool.be. Op deze website kan je ook je SNS-sportpas aanvragen, je kan ook rechtstreeks terecht in GC de Kam te Wezembeek-Oppem, het Begijntjesbad Overijse en De Warandepoort in Tervuren.