submenu

programma - muziek

Steve Harley - Acoustic trio

laatste tickets
Steve Harley gaat akoestisch toeren in trioformule. De originele Cockney Rebel-bandleden Barry Wickens en James Lascelles vergezellen hem. Verwacht een sfeervolle voorstelling van de man die Rod Stewart omschreef als ‘een van de beste tekstschrijvers die Groot-Brittannië ooit heeft voortgebracht’.
08 nov
20.00 uur

Blue Blot tribute band - Yo Yo Men

Met elf staan ze op het podium voor het tribute rond Blue Blot, de groep die in 1987 opgericht werd door Luke Walter jr. en internationaal scoorde met ‘Where do we go’. Verwacht een stevige portie ‘blunk’, een swingend samengaan van blues en funk.
23 jan
20.00 uur

De Frivole Framboos - Wachten op Do Groot

uitverkocht
Wat als Stromae Mozart zou hebben geïnspireerd en James Last invloed had op Wagner? En hoe zouden Bach en Beethoven hebben geklonken als Wagner eerder geleefd zou hebben? De Frivole Framboos onthult op virtuoze wijze de geheimen rond de noot waarmee alles begon: do groot.
11 mrt
20.00 uur

Isolde - Live

Isolde Lasoen, bekend als drumster bij Daan, brengt met ‘Isolde et les Bens’ eigen songs en covers uit de Franse sixtiespop, afgewisseld met Engelstalige pareltjes van vroeger en nu. Een repertoire waarmee ze de afgelopen jaren een zeer gewaardeerde livereputatie opbouwde.
23 apr
20.00 uur