submenu

programma - muziek

Stoomboot - Solo (intiem concert)

In dit intieme concert met sfeerverlichting, knusse zitzakken en lekkere hapjes speelt Stoomboot ‘Solo’. Deze artiest uit de verse lichting kleinkunstenaars brengt liedjes uit zijn nieuwe cd maar ook bekende nummers van vroeger. Je zit dus meer dan goed voor een fantastisch avondje muziek!
01 dec
20.00 uur

The Flying Pickets - Strike Again

uitverkocht
De Britse Flying Pickets zijn de bekendste a-capellagroep van West-Europa. Hun stemmen zijn hun instrumenten. Twintig jaar geleden stonden ze al eens op het podium van GC de Kam. Toen kregen ze een staande ovatie. Voor deze voorstelling vol dynamiek, humor en klasse ongetwijfeld opnieuw.
19 jan
20.00 uur

25 jaar de Kam - Cuban Latin Night

25 jaar de Kam wordt een feest! We zetten het weekend dansend in met een Cuban Latin Night. Een echt traditioneel Cubaans muziekfeest gemengd met hedendaagse invloeden. De Cuban Latin Night dompelt je onder in een warme Cubaanse sfeer!
24 feb
21.00 uur

Billie Kawende en gospelkoor Unusual - Gospel

Billie Kawende en het koor Unusual geven hun eigen draai aan gospel en mengen de muziek opnieuw met de Afrikaanse traditie. Een sobere instrumentale begeleiding met wondermooie samenzang en magische ritmes. Dat ontdek je tijdens de muzikale reis met Billie Kawende en Unusual.
09 mrt
20.00 uur

Koruso - Lenteconcert

Het nieuwe internationale koor Koruso bestaat uit zangers die meespeelden in de succesvolle productie 'Gelukkig zijn', aangevuld met nieuwe mensen. Nederlands- én anderstaligen. Koruso, dat in het Esperanto koor betekent, brengt hoofdzakelijk Nederlandstalige muziek en wordt geleid door Andy Dhondt.
20 mrt
20.00 uur