submenu

Dolor Y Gloria - film

Dolor Y Gloria

Dolor Y Gloria is de nieuwste en meest persoonlijke film van Almodóvar. Salvador, een filmregisseur die al jaren geen nieuwe films meer gemaakt heeft, kan gelukkig nog teren op successen van voorheen. Wanneer een oude prent van onder het stof gehaald wordt, brengt dit heel wat teweeg. De regisseur wordt geconfronteerd met zijn verleden en wordt gedwongen om zijn demonen onder ogen te komen. Wroeging heeft hij niet, maar hij is wel op zoek naar verzoening en vergiffenis om verlossing te vinden in het heden.

Antonio Banderas kreeg voor zijn gevoelige vertolking van Salvador Mallo de prijs voor de beste mannelijke hoofdrol in Cannes.

Regisseur: Pedro Almodóvar

Acteurs: Antonio BanderasAsier EtxeandiaLeonardo SbaragliaNora NavasJulieta SerranoPenélope Cruz

Spaans gesproken, Nederlands ondertiteld – 112 min.

Met een filmpas kan je nog goedkoper naar de film! 5 films = 15 euro (onbeperkt geldig, zowel in GC de Kam als in GC de Lijsterbes).

Dolor y Gloria | film 2019 | Pedro Almodóvar

Tijdens het filmen van zijn nieuwste project mediteert Salvador Mallo, filmregisseur, over de keuzes die hij in zijn leven heeft gemaakt. Hij wordt met zijn eigen sterfelijkheid geconfronteerd... met Penélope Cruz, Antonio Banderas, Raúl Arévalo.

Datum

praktische info

genre

film

adres

GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem

prijs

  • ticket: 4 euro