submenu

Herfstfeesten 2019 - van 20 september tot 12 oktober

De drie weken durende Herfstfeesten kondigen zich weer aan. Op vrijdag 20 september vindt in GC de Kam de openingszitting plaats. Het grootste deel van die avond wordt gevuld met een optreden van Stephanie Struijk. Voordien worden de programma’s van GC de Kam en de Cultuurraad kort overlopen.

Hieronder vind je een overzicht van het programma.Tenzij anders wordt vermeld, vinden de activiteiten plaats in GC de Kam. 

 • Vrijdag 20 september, 20u: openingszitting met voorstelling jaarprogramma’s Cultuurraad WO en GC de Kam en een optreden Stephanie Struijk, een Nederlanse singer-songwriter.
  Tickets in vvk (online of in de Kam)  € 6; aan de kassa € 7. Na de voorstelling volgt een receptie.

 • Zaterdag 21 september, vanaf 14.30u: Proef Femma, een pannenkoekenslag met een bloementombola ten voordele van Samana (Ziekenzorg). 
 • Zondag 22 september van 14.30u tot 17.30u: Startdag georganiseerd door Chiro Berkenbloesem. Afspraak om 14.20u aan de chirolokalen (Vosberg z/n, achter de kerk). Er worden die dag leuke activiteiten voorzien. Voor alle kinderen vanaf het 1ste leerjaar. Hopelijk tot dan!  Neem alvast een kijkje op onze website www.chiroberkenbloesem.be
 • Zondag 22 september sluit de Sportraad de maand van de sportclub feestelijk en actief af met een sporthapping. De sportclubs en de Sportraad nodigen inwoners uit om vanaf 14u te proeven van sport en spel. Klik hier voor het volledige programma.
 • Maandag 23 september, 20u:  Turnoefeningen voor 40+ georganiseerd door Fit en Gezond Heren. Kom tijdens de Herfstfeesten eens uit de zetel om vrijblijvend kennis te maken. Na de turnoefeningen spelen we volley, korfbal en badminton in een vriendschappelijke sfeer. Wedden dat je terugkomt?! Plaats van afspraak: Heilig Hart College, Albertlaan, Grote Zaal. De eerste deelname is gratis. Vooraf wel aanmelden via vincent.widdershoven@gmail.com. Je kan ook komen kennismaken op maandag 30 september.
 • Woensdag 25 september, 14u: Gamezolder #wezembeekgamed. Kom een hele namiddag gamen, de toegang is gratis. Organisatie GC de kam ism Just4fun 
 • Donderdag 26 september, 14.30u: “Het persoonlijk alarm”  is het thema van een door Samana georganiseerde lezing i.s.m. FEMMA, OKRA en KWB. Je wil zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, met het persoonlijk alarm is hulp altijd binnen handbereid. In deze vorming meer uitleg hierover. Toegang gratis. 
 • Vrijdag 27 september, vanaf 17u:Jeugdraad afterwork” in Jeugdhuis Merlijn (Kerkhofstraat achteraan). Moe van de werkweek? Kom lekker relaxen bij de Jeugdraad met een hapje en drankje. Tot dan! Toegang gratis. 
 • Ook dit jaar organiseert Erfgoed Wezembeek-Oppem een tentoonstelling “Langs veldwegen en straten in Wezembeek.Oppem”. De vernissage gaat door op vrijdag 27 september om 20u en iedereen is welkom. Tijdens de vernissage worden ook de prijzen overhandigd aan de winnaars van de wandelzoektocht. De tentoonstelling is te bezichtigen op zaterdag 28 september en zondag 29 september, doorlopend van 10u tot 17u. Meer informatie via www.erfgoedwezembeek-oppem.be en de facebook pagina ‘erfgoed Wezembeek-Oppem’ 
 • Dinsdag 1/10 van 10.30u tot 12u en donderdag 3/10 van 19.30u tot 21u organiseert de Sportraad WO  i.s.m. GC de Kam een sportieve vorming “Rugscholing als doe-activiteit”. Na een korte theoretische uitleg over onze rug, starten we met de praktische rug scholing. Dit is een praktische vorming voor iedereen die zorg wil dragen voor haar of zijn rug. Toegang: € 5, best op voorhand inschrijven; het aantal plaatsen is beperkt. 
 • Donderdag 3/10, om 13u:  GC de Kam organiseert i.s.m. Archeduc en Café de Kam een Smart Café. Tijdens deze sessie ontdek je samen met anderen de basisinstellingen van je smartphone of tablet en wissel je ervaringen uit. Een ervaren begeleider geeft uitleg en staat klaar om te antwoorden op je vragen. Toegang: € 5. 
 • Vrijdag 4 oktober, 14u: het Feest voor alle leeftijden wordt dit jaar opnieuw georganiseerd door OKRA WO i.s.m. Cultuurraad WO en GC de Kam. Zij bieden je een optreden van Micha Marah.
  Tickets € 13 in vvk en € 15 aan de kassa. Taart en koffie zijn inbegrepen. 
 • Zaterdag 5 oktober, van 10u tot 17u:  Davidsfonds WO stelt het boekenpakket “Vers Geperst” voor waaruit u kan kiezen voor uw Davidsfonds-lidmaatschap voor het nieuwe werkjaar. Ook niet leden zijn welkom en de boeken te bekijken. 
 • Zondag 6 oktober, 14u: Kinderhoogdag: cultuurfeest voor het hele gezin met als thema Zintuigen in GC de Kam. Dit is een organisatie van GC de Kam en GC de Lijsterbes.
  Tickets in vvk € 6; aan de kassa € 7. 
 • Dinsdag 8 oktober, van 19.30u tot 21.30u: eerste sessie van een workshop kalligrafie - unciaalschrift. Er zijn 6 sessies, telkens op dinsdag. Vooraf inschrijven is noodzakelijk –het aantal deelnemers is beperkt– en kost € 45. Dit is een samenwerking tussen GC de Kam, Archeduc en Gezinsbond WO. 
 • Woensdag 9 oktober, 19u30: nodigen het Davidsfonds WO en GC de Kam taalliefhebbers uit om een avondje te komen spelen met taal. Toegankelijk en leuk voor iedereen. Stel snel een ploegje samen van vier, verzin er meteen een originele groepsnaam bij en schrijf je in. Je betaalt 10 euro inschrijving, maar je krijgt de avond zelf € 10 terug in drankbonnen. 
 • Donderdag 10 oktober, 20u: Natuurpunt organiseert een avondje over “Biodiversiteit bossen” met Hans Vermeulen van Natuurpunt CVN. Toegang gratis. 
 • Vrijdag 11 oktober, vanaf 18u: Café Mangé georganiseerd door KWB ten voordele van Samana. Je kan voor slechts € 10 komen eten. 
 • Zaterdag 12 oktober, 20u: Non Troppo – Concert 34 ¾. Prijs: VVK 6,00 euro – kassa 7,00 euro. Meer info via www.nontroppo.beDatum

praktische info

adres

GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem