submenu

La La Land - Film

Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door, rent ze van de ene auditie naar de andere, met weinig succes. Sebastian (Ryan Gosling) droomt van een eigen jazzclub, maar speelt, om de eindjes aan elkaar te knopen, piano in sjofele clubs. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood? La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywoodmusical en een ode aan iedereen die durft te dromen.

Winnaar van 7 Golden Globes (waaronder Beste Film, Beste Acteur en Beste Actrice) en 6 Oscars (waaronder Beste Regisseur, Beste Actrice en Beste Filmmuziek).

Regie: Damien Gazelle
Acteurs:  Ryan Gosling, Emma Stone, Rosemarie DeWitt
Originele versie - Nederlands ondertiteld - 127 minuten

Met een filmpas kan je nog goedkoper naar de film! 5 films = 15 euro (onbeperkt geldig, zowel in GC de Kam als in GC de Lijsterbes).

Datum

praktische info

genre

film

adres

GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem

prijs

  • filmpas: 15 euro
  • kassa: 4 euro

In de pers

Knack Focus ma 12/06

Poets uw dansschoenen op en smeer uw stembanden: de old-school Hollywoodmusical is helemaal terug. Of hoe La La Land, bekroond met een recordaantal Golden Globes en straks allicht ook een pak Oscars, het genre al zingend en dansend doet herrijzen.

De Standaard ma 12/06

Een hommage aan de musical van weleer. (…) Dit is een film waarvoor we naar de cinema gaan en verliefd worden.

De Morgen ma 12/06

La La Land is ontegensprekelijk een uitzonderlijke film – een die zich zonder pretentie een feelgood-musical laat noemen en waarin elk denkbaar cliché een verfrissende, nieuwe twist krijgt. Een film ook waarin romantiek geen kleffe bedoening is, maar een