submenu

Yoga - relaxatie: proefles - voor iedereen toegankelijk

Op woensdag 6 september kan je éénmalig eens komen proeven van een les yoga en relaxatie in GC de Kam. De lessenreeks yoga en relaxatie start op woensdag 13/09.

Dankzij 'asana’s' (houdingen) brengen we ons lichaam en geest in balans. 'Pranayama's' (ademhalingstechnieken) maken ons dan weer bewust van het hier en nu. 'De adem' begeleidt ons naar de stilte, onze innerlijke rust.

Met verschillende eenvoudige technieken werken we aan een stevige ruggengraat, een krachtige stam, waar eb en vloed van het Leven makkelijker door kan stromen. We beoefenen ook de zonne- en maangroet en genieten van de wind.

Op het einde van de les dompelen muziekinstrumenten zoals de regenstok, de ratel of de duimpiano ons onder in een meditatieve relaxatie, zodat we een diepe ontspanning kunnen ervaren.

De les is toegankelijk voor iedereen!

De lesgeefster:

Lies Selleslach heeft al bijna 20 jaar ervaring. Ze heeft ondertussen een eigen stijl ontwikkeld waarbij ze de traditionele Hatha (Zon/Maan) Yoga combineert met invloeden uit de Kundalini Yoga, bezield door het Sjamanisme.

Dit is een organisatie van de sportraad van Wezembeek-Oppem i.s.m. GC de Kam.

Datum

  • nieuw

praktische info

genre

sport

adres

GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem

prijs

  • kassa: 3 euro