submenu

10 jaar Nachtvlucht - voorstelling cultuuraanbod

Nu het huidige theaterseizoen stilaan ten einde loopt, zijn we in GC de Kam, GC de Lijsterbes en GC De Warandepoort druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

Wil je als eerste te weten komen wat er in deze drie centra op het programma staat, stip dan donderdag 1 juni aan in je agenda. Al 10 seizoenen lang brengen de drie centra je een aantrekkelijke mix van culturele momenten. Deze tiende verjaardag willen we op gepaste wijze vieren. Niet alleen loodsen we je die avond op een aparte manier door het ruime aanbod van muziek, theater, familievoorstellingen, klassiek en humor, maar staat er ook een verrassingsgast op het programma. Wie? Dat houden we nog even geheim. Ben je daarna overtuigd? Neem dan meteen een abonnement. Dat levert je mooie kortingen op.

De brochure Nachtvlucht wordt tijdens de week van 6 juni verdeeld in de brievenbussen van Kraainem, Wezembeek-Oppem, Zaventem en Tervuren.

Op vrijdag 9 juni start de online verkoop van de abonnementen. Vanaf dan kan je ook in één van de drie gemeenschapscentra je abonnement kopen.
Schrijf in voor 24 mei
 

 

Datum

  • nieuw

praktische info

genre

varia, theater, muziek

adres

GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem

prijs

  • gratis: gratis

albums

10 jaar Nachtvlucht - voorstelling cultuuraanbod