submenu

Ticketinfo - Nachtvluchtabonnement reserveren?

Hoe reserveer je een NACHTVLUCHTabonnement?

GC de Kam (Wezembeek-Oppem), GC de Lijsterbes (Kraainem) en CC De Warandepoort (Tervuren) werken samen als ‘Nachtvlucht’, met een gevarieerd cultuurprogramma in je buurt als resultaat.

Selecteer voorstellingen uit het programma van GC de Kam, GC de Lijsterbes en CC De Warandepoort. Het hele programma staat in onze Nachtvluchtseizoensbrochure 2019-2020. Vanaf 7 juni om 9 uur is het mogelijk om een nachtvluchtabonnement te reserveren voor ons cultureel aanbod van 2019-2020.

Je kan een Nachtvluchtabonnement reserveren als je voor minimaal 4 verschillende voorstellingen hetzelfde aantal tickets koopt. Selecteer je tickets, kies je plaatsen en betaal onmiddellijk, of krijg een vraag om te betalen in je mailbox. Is je betaling in orde, dan ontvang je via mail je tickets samen met een persoonlijke abocode die je kan gebruiken bij een nabestelling aan abo-tarief. Je kan je tickets ook door ons laten printen en afhalen aan het onthaal. We sturen geen tickets op met de post.

Reserveer hier je Nachtvluchtabonnement 

Je kan ook een abonnement reserveren via het bestelformulier. Geef het formulier af aan het onthaal van  GC de Kam, GC de Lijsterbes of CC De Warandepoort of stuur het op. Je kan ook een abonnement reserveren bij het onthaal van GC de Kam, info@dekam.be of 02 731 43 31.